Elegance HCG Spray

1+1 gratis!

14/07/2024 - 20/07/2024

voedingssupplementen en verzorgingsproducten

EcomMedics biedt vijf krachtige afslankkuren aan die allen zijn gebaseerd op het beroemde HCG dieet van Dr. Simeons. Daarnaast vindt u op EcomMedics onze Elegance Purelift anti-rimpel crème.

Wij ontwikkelen doorlopend nieuwe producten om ons assortiment uit te breiden. Schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! 

Bekijk de productcategorieën bovenaan de pagina voor alle EcomMedics producten.

EcomMedics is onderdeel van EcomBizz BV: een internationale groep die zich bezig houdt met de productie, import en export van voedingssupplementen. De producten van EcomMedics zijn gewoon vrij verkrijgbaar. U heeft dus geen recept nodig!

Alle gewichtsbeheersing en anti-aging producten van Elegance worden geproduceerd conform de strenge GMP- en HACCP-eisen. Het betekent dat procedures worden gevolgd die kwaliteit, voedselveiligheid en -hygiëne waarborgen.

De producten van EcomMedics staan onder controle van de Nederlandse nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit (nVWA), zijn gekeurd door het Duitse NEM en zijn in de EU in Brussel allemaal geregistreerd met een NUT-nummer.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 64 reviews.