Elegance HCG Tablets

Wat zijn Elegance HCG Tablets?

Elegance HCG Tablets is een krachtig voedingssupplement om op een natuurlijke, doeltreffende manier uw ideale gewicht te bereiken.

Dankzij de unieke samenstelling van Elegance HCG Tablets wordt de honger onderdrukt en de vetverbranding verhoogt wat, in combinatie met het speciale HCG dieet, zorgt voor spectaculaire afslankresultaten in slechts 23 dagen!

Elegance HCG Tablets zijn gebaseerd op een unieke combinatie van zeer krachtige plantenextracten. De Elegance HCG Tabletten zorgen er zo voor dat overtollig vet sneller wordt aangesproken en verbrand en dat de typische probleemgebieden zoals de buik, heupen, billen en bovenbenen extra worden aangepakt.
Daarnaast onderdrukken de HCG Tabletten het hongergevoel en zorgen voor een stabielere suikerspiegel waardoor het HCG Dieet eenvoudig vol te houden is.

Enkele bijkomende voordelen van de natuurlijke samenstelling van de Elegance HCG Tabletten:

 • reinigt het lichaam gedurende de kuur
 • ondersteunt het aanhouden van een dieet door het verminderen van de trek in zoet en snoep zonder “rebound-effect” (jojo-effect) na de kuur
 • bevordert de afname van cellulitis
 • zorgt dat men zich energiek blijft voelen gedurende een dieet
 • werkt spijsverteringsbevorderend en infectiewerend
 • bindt cholesterol in de darm wat cholesterolverlagend werkt

Nu met gratis vitamine B12 !

Vitaminen zijn stoffen die in geringe hoeveelheden in de voeding voorkomen. Het zijn voedingscomponenten, die in tegenstelling tot de voedingsstoffen (koolhydraten, vetten en eiwitten) geen energie leveren, maar die wel essentieel zijn voor een goed verloop van de stofwisseling.

Vitamine B12 is evenals alle vitamine uit het vitamine B complex wateroplosbaar. Vitamine B12 zorgt mede voor de opname van ijzer door het lichaam en is betrokken bij de vorming van rode bloedcellen. Een tekort aan deze vitaminen kan lijden tot bloedarmoede. Vitamine B12 zorgt ook voor een goede werking van het zenuwstelsel en is betrokken bij het aminozuur metabolisme.

Eigenschappen:

 • Noodzakelijk voor het in stand houden van het zenuwstelsel
 • Verbetert geheugen en concentratie
 • Nodig om vetten, koolhydraten en eiwitten te kunnen gebruiken
 • Geeft meer energie
 • Beschermt tegen allergenen en giftige elementen

Vitamine B12 zit uitsluitend in dierlijke producten zoals vlees, vis, eieren, melk en melkproducten.

Een tekort, ontstaan door bijvoorbeeld veranderde eetgewoonten, wordt vaak pas na een aantal jaar zichtbaar. Het uit zich in een afname van de weerstand tegen ziekten, slechte spijsvertering, geheugenverlies en dementie.

Omdat cobalamine vooral voorkomt in producten van dierlijke oorsprong, kunnen veganisten en volgers van dieten waarbinnen het gebruik van dierlijke producten beperkt is makkelijk een tekort oplopen. Ook mensen met bloedarmoede moeten hun cobalamine in de gaten houden.

Elegance HCG Tablets is GEEN medicijn en is daarom zonder recept verkrijgbaar

Dankzij de unieke, natuurlijke samenstelling van Elegance HCG Tablets kunt u op een verantwoorde manier afslanken terwijl u tegelijkertijd uw lichaam reinigt. Voel u gezonder, energieker en beter in uw vel!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 63 reviews.