Elegance Purelift antirimpelcrème

Werking van de ingrediënten in Elegance Purelift antirimpelcrème

Retinol

Retinol is in de eerste plaats een middel om de symptomen van huidveroudering te behandelen. Retinol of Vitamine A versnelt de huidvernieuwing aanzienlijk waardoor rimpels op zichtbare wijze verminderen.

Retinol is een krachtige antioxidant in de strijd tegen schadelijke vrije radicalen, help de vorming van rimpels voorkomen en verhoogt de collageenproductie in de huid. Onderzoek toont aan dat de huid veel baat heeft bij het gebruik ervan als het gaat om het langdurig behouden van een jeugdige uitstraling. Het is als werkstof tevens heel effectief bij het behandelen van acne en eczeem, vermindert huidverkleuringen en het maakt rimpels die zijn veroorzaakt door UV- straling minder diep.

Retinol is een derivaat van vitamine A dat ook van nature aanwezig is in de huid. Het ondersteunt de celregeneratie diep in de opperhuid. Retinol is hierdoor een krachtig ingrediënt voor de intense rimpelbehandeling.

Co-enzym Q10

Co-enzym Q10 is een stof die van nature in alle cellen voorkomt. De co-enzym Q10 niveaus nemen echter af naarmate men ouder wordt maar ook onder invloed van onder andere stress, slechte voeding en regelmatige blootstelling van de huid aan zonlicht.

Co-enzym Q10 ondersteunt de werking van Vitamine E dat ook aanwezig is in Elegance Purelift in de strijd tegen veroudering van de huid. Zowel Vitamine E als Co-enzym Q10 zijn in vet oplosbare antioxidanten. Zon of schadelijke stoffen in de lucht doen vrije radicalen in de huid ontstaan. De antioxidanten Co-enzym Q10 en Vitamine E werken nauw samen om deze op te vangen.

Co-enzym Q10 remt de afbraak van collageen dat verantwoordelijk is voor de strakheid van de huid. Co-enzym Q10 bevordert daarnaast de aanmaak van hyaluronzuur, de grondstof van het bindweefsel, en zorgt zo voor een strakkere, gezondere huid.

Matrixyl

Matrixyl werkt intensief tegen rimpels, stimuleert de huid om de eigen hydratatie te regelen en verhoogt de elasticiteit van de huid. De huidstructuur wordt steviger en neemt toe in volume. Onregelmatigheden en rimpels worden van binnenuit opgevuld en worden zo zichtbaar fijner.

Matrixyl is een van de meest onderzochte verouderingsbestrijdende ingrediënten. Het is een peptide die de aanmaak van collageen stimuleert. Het stimuleert tegelijkertijd ook de productie van elastine, waardoor de huid dikker en steviger wordt, fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen en de huid weer gaat stralen.

Marine Collageen

Naarmate onze huid ouder wordt daalt de lichaamseigen aanmaak van collageen. Dat is vervelend omdat collageen de huid stevigheid geeft. Vanaf ongeveer het 25e levensjaar daalt de aanmaak van het lichaamseigen collageen met gemiddeld 1,5% per jaar. Ook luchtvervuiling, roken en drinken kunnen het gehalte aan collageen in onze huid ernstig aantasten.

Marine collageen is hier de oplossing. Deze vorm van collageen is identiek aan het menselijke collageen, oplosbaar en 100% absorbeerbaar door de menselijke huid.

Collageen geeft aan de huid haar natuurlijke stevigheid, souplesse en veerkracht. Als we in staat zijn ons collageengehalte te verhogen naar het niveau dat we hadden toen we jong waren, krijgt onze huid haar soepelheid en stevigheid en haar jonge uitstraling weer terug. Hierdoor worden lijntjes en rimpels weer opgevuld en voorkomen we het ontstaan van nieuwe rimpels.

Wetenschappelijke studies naar de effectiviteit van marine collageen tonen aan dat marine collageen uitstekend in staat is huidveroudering tegen te gaan. Marine collageen bestaat namelijk uit een groot gehalte Type III collageen. Deze vorm van collageen hebben we meer dan genoeg tijdens onze jeugd en geeft onze huid haar soepelheid, stevigheid en elasticiteit. Naarmate we ouder worden wordt Type III collageen afgebroken en ontstaat het veel hardere Type I collageen. Deze veranderingen veroorzaken het ontstaan van steeds meer fijne lijntjes en rimpels. Marine collageen vult het eigen collageen aan, maar stimuleert ook de natuurlijke productie en daarmee het regeneratieproces van uw huid.

Marine collageen bevat van nature ook DMAE. DMAE voorkomt de verknoping van proteïnen, bevordert de groei van nieuwe huidcellen en beschermt zo gezonde huidcellen en weefsels. DMAE zorgt voor meer stevigheid met als gevolg minder lijntjes en rimpels. DMAE is populair geworden door het baanbrekende werk van Dr. Nicholas Perricone.

Wat zit er niet in Elegance Purelift antirimpelcrème?

Wist u dat er in veel goedkopere maar ook in diverse duurdere dag- en nachtcrèmes ingrediënten voorkomen die niet alleen geen nuttige werking hebben voor de huid maar zelfs schadelijk kunnen zijn? Veel goedkopere crèmes bevatten minerale oliën omdat deze goedkoop zijn. Ze verstoppen echter de poriën en zorgen op termijn voor afhankelijkheid (uw huid droogt sneller uit als u geen minerale olie meer gebruikt) en ze versnellen de veroudering van uw huid. Ook schadelijke alcoholen zoals ethanol, ethylalcohol en methanol komen nog vaak in crèmes voor.

Deze soorten alcohol drogen de huid uit, irriteren de huid en ontdoen de huid van de natuurlijke beschermende zuurmantel. Daarnaast worden parabenen vaak gebruikt als conserveringsmiddel. Gebruik van parabenen kan echter leiden tot allergieën, schade aan uw DNA en versnelde huidveroudering.

Bij de ontwikkeling van Elegance Purelift is er daarom niet alleen gekeken naar wat er WEL in een goede antirimpelcrème moet zitten maar ook zeker naar wat er NIET in mag zitten.

En zelfs de verpakking maakt een groot verschil!

Nee, niet de extra luxe doos waarin een potje crème verpakt wordt is belangrijk, het gaat om het potje zelf. Veel luxe crèmes worden verpakt in elegant uitziende potjes omdat de marketingafdeling ziet dat dit goed verkoopt en bovendien is het voordeliger in de productie. Wat zij er niet bij vertellen is dat een potje eigenlijk de slechts mogelijke verpakking vormt voor de werking van de crème.

Crème in potjes is onhygiënisch en de werkzame stoffen oxideren onder invloed van zuurstof zodat die binnen een paar weken zijn vervlogen. Antioxidanten (de naam zegt het eigenlijk alleen) reageren op zuurstof. Goede crèmes met hoge concentraties antioxidanten zullen daarom nooit in een potje zitten! Een tube is beter maar een luchtdicht pompje heeft de voorkeur voor het behoud van uw crème.

Elegance Purelift is om die reden verpakt in een luchtdichte flacon met een 100% hygiënisch pompsysteem.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 61 reviews.