Niet goed, geld terug garantie

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u het recht om binnen 14 werkdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met EcomMedics te ontbinden. U hoeft hiervoor geen reden op te geven.

Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via e-mail of met dit modelformulier) aan EcomMedics te melden. U dient het product vervolgens binnen 14 dagen terug te sturen naar EcomMedics. U moet wel zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden dragen.

EcomMedics behoudt het recht om geretourneerde goederen te weigeren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door uw schuld (anders dan die van EcomMedics of de leverancier van het product) is beschadigd.

Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele/onbeschadigde verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag binnen 14 dagen nadat EcomMedics het door u geretourneerde product heeft ontvangen terug op uw rekening, waarbij u er rekening mee moet houden dat EcomMedics de gemaakte kosten voor betalingsverkeer in kan houden op het tegoed.

Indien een produkt wordt geretourneerd dat naar het oordeel van EcomMedics schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal EcomMedics u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Producten kunnen geretourneerd worden aan:

EcomMedics
Nering Bögelweg 123
7418HJ Deventer

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 61 reviews.