HCG Oral Afslankkuur

8 – 12% gewichtsverlies in 23 dagen
Geschikt voor mannen en vrouwen die snel, verantwoord en effectief willen afvallen!

De HCG Oral afslankkuur is een effectieve manier van afslanken waarmee je er niet alleen slanker en stralender uit gaat ziet, maar waarmee je ook je gezondheid verbetert.

Werking
Het principe is als volgt: de HCG Oral vloeistof neem je in via de mond (druppeltjes onder de tong). De actieve bestanddelen in de HCG Oral oplossing richten zich op de afbraak van het overtollige, zogenaamde mobiele vet in met name buik, dijen, billen en bovenbenen- en armen. In combinatie met het originele Dr. Simeons HCG dieet, verdwijnt het vet waar het écht overtollig is: dankzij HCG Oral verlies je geen spierweefsel en noodzakelijke vetten.
Daarnaast onderdrukt HCG Oral het hongergevoel zodat je zonder moeite het dieet kunt volgen en je fit en energiek blijft voelen.

Afslanken in fasen
De HCG Oral afslankkuur bestaat uit 2 hoofdfasen: de dieetfase en de stabilisatiefase, en de derde, levensfase.

1. Dieetfase
Tijdens de dieetfase verminder je effectief en verantwoord je gewicht. Deze fase duurt slechts 23 dagen. In deze fase neem je dagelijks een ampul met de HCG Oral vloeistof in. Dit onderdrukt de honger en stimuleert de vetverbranding.
Het dieet dat je tijdens deze fase volgt is gebaseerd op 500 kcal per dag, zonder inname van vet en met een minimale inname van koolhydraten. Toch is er nog veel vrijheid om te variëren en is het dieet dankzij de HCG Oral eenvoudig vol te houden.
Bij bestelling van de HCG Oral kuur ontvang je een receptenboek met dieetadvies en vele heerlijke recepten.

2. Stabilisatiefase
Na het afronden van het daadwerkelijke dieet volgt een stabilisatiefase om je nieuwe gewicht te stabiliseren (en dus het jojo-effect te voorkomen) en om te helpen voorkomen dat je weer terugvalt in oude ongezonde eetgewoontes.
Je bouwt in de stabilisatiefase in drie weken een gezond eetpatroon op. In deze fase zul je zonder ampullen en met een nieuw dieet een proteïnetekort (eiwitten = vlees, vis, gevogelte) voorkomen en daarmee problemen zoals het vasthouden van vocht, gewichtstoename, erge honger, vermoeidheid en geïrriteerdheid vermeiden. Het dieet van de tweede fase wordt gekenmerkt door weinig koolhydraten en voldoende eiwitten. Je zult versteld staan van hoe weinig eetlust je hebt en hoe snel je verzadigd raakt met minder voedsel.
Vaak verlies je tijdens deze fase nog wat extra gewicht.

3. Levensfase
Na fase 1 en 2 ben je klaar voor je nieuwe leven als slanker, energieker en gezond mens. In deze fase leer je een levensstijl aan met een gezond voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging. Door de opzet van de HCG Oral afslankkuur heb je nu weken lang gezond en caloriearm gegeten en tegelijkertijd veel geleerd over wat gezonde voeding is. Dit kun je nu makkelijker voortzetten om je beter te voelen over jezelf: zowel van binnen als van buiten!

Waarom HCG Oral?
Het team van HCG Oral verkoopt niet alleen een afslankproduct maar staat gedurende de gehele kuur en ook hierna klaar om al je vragen te beantwoorden en je zo te helpen het best mogelijke afslankresultaat te behalen.

U kunt via de website bestellen en eenvoudig met credit card, via iDEAL of per bank betalen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 62 reviews.