8 op 10 vrouwen maakt zich druk om ongezonde partner

Acht op de tien vrouwen maken zich druk over de ongezonde levensstijl van hun partner, zo blijkt uit een enquête. Lange stressvolle diensten op kantoor, een tekort aan slaap en slechte eetgewoonten zijn de voornaamste redenen waarom vrouwen en vriendinnen zich druk maken.

Een op de drie vrouwen is bang dat hun man onder te veel druk staat op zijn werk, terwijl een op de vier vrouwen vindt dat hun wederhelft een teveel aan vet eten consumeert.

De poll, uitgevoerd onder 3.000 vrouwen door een Britse verzekeringsmaatschappij, toont aan dat 37 procent denkt dat hun partner overgewicht heeft.

Ondanks hun zorgen, heeft een op de drie vrouwen deze nog niet gedeeld met hun partner, zo meldt Daily Mail.

Veranderen
Vier op de tien geeft aan de levensstijl van hun man subtiel te hebben veranderd, zonder dat hij dat door heeft, door bijvoorbeeld minder vet eten te kopen. Toch geeft 20 procent aan dat de ongezonde gewoonten van haar man ervoor zorgt dat hij minder aantrekkelijk is.

Negen op de tien vrouwen heeft dan ook liever een partner met een gemiddeld inkomen die op zijn gezondheid let, dan eentje met een hoog inkomen en een slechte gezondheid.

Bron: Nu.nl

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5 reviews.