Afslanken doe je tijdens de zomer

Hoewel mensen in de zomer even bewust bezig zijn met afslanken als in de winter, vinden de deelnemers van onderzoek afslanken in de zomer makkelijker. Alleen tijdens de vakantie en uitstapjes is het iets zwaarder.

Eén van de belangrijkste redenen om nog een paar kilo kwijt te raken is dat in de zomer minder verhullende kleding gedragen kan worden. 36 procent van de deelnemers geeft aan in de zomer meer met haar figuur bezig te zijn.

Andere redenen die gegeven worden voor het makkelijker afvallen in de zomer: door de warmte is het makkelijker om minder te eten, er wordt meer water gedronken, mensen gaan meer naar buiten met mooi weer en eten salades en zomerfruit.

Nederlandse vrouw voelt zich te dik
Wanneer de Nederlandse vrouw uit de kleren gaat, voelt ze zich dik en wit. Dat blijkt uit het Nationaal Blootonderzoek van het tijdschrift GezondNU. Vooral de buik is te dik, vindt 40 procent. Anderen schamen zich voor vetrolletjes (25 procent), benen (19 procent) en heupen (13 procent).

Vrouwen zijn niet alleen ontevreden over het eigen lichaam. Ook dat van anderen wordt veelvuldig afgekraakt.

Mannen hebben iets minder last van onzekerheid: 39 procent geeft aan zich lekker te voelen op het strand of in het zwembad. Bij de vrouwen ligt dit percentage op slechts 21 procent.

Bron: vetvrij.com

Slank makkelijker af in de zomer en gebruik HCG Oral om ook juist op die moeilijke plaatsen optimaal af te slanken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 62 reviews.