De helft van alle vrouwen vindt zichzelf te dik

43 procent van de Nederlanders voelt zich te zwaar. Vooral vrouwen zijn kritisch over zichzelf: 51 procent van de vrouwen in Nederland vindt zichzelf te dik. Dat blijkt uit een onderzoek van foodmarketingbureau The Food Agency en marktonderzoeksbureau Trendbox.

Slechts 22 procent van de ondervraagden vindt mensen in hun omgeving te zwaar. Nederlanders lijken daarmee kritischer op zichzelf dan op hun naaste mens.

Verschil tussen mannen en vrouwen
De verschillen tussen mannen en vrouwen zijn aanzienlijk. 51 procent van de vrouwen vindt zichzelf te dik versus 36 procent van de ondervraagde mannen. Daar komt bij dat vrouwen slechts 17 procent van de mensen om hen heen te dik vindt tegenover 28 procent bij de mannen. Vrouwen zijn daarmee een stuk kritischer ten opzichte van zichzelf.
En mannen? Die staan ver verwijderd van de werkelijkheid. Eerder onderzoek van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) liet zien dat 60 procent van de mannen tussen 30 en 70 jaar te dik is versus 44 procent van de vrouwen.

Uw ideale gewicht bereiken? Kies dan voor de HCG Afslankkuur. Kies de kuur die het beste bij u past en bestel uw afslankkuur eenvoudig online >>

Bron: foodforfood.info

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5 reviews.