Waarom kiezen steeds meer mensen voor de HCG Afslankkuur?

Het HCG dieet zoals opgesteld door Dr. Simeons wordt, ruim 50 jaar na het ontstaan van het dieet, nog steeds gezien als één van de beste dieten. Inmiddels wordt het niet meer aangeboden met hormonen en pijnlijke injecties maar zijn er verbeterde, moderne versies die zorgen voor optimale afslankresultaten. Maar wat zijn nu eigenlijk de verschillende varianten van de moderne HCG Afslankkuur en waarom werken ze zo goed?

EcomMedics biedt vier innovatieve afslankproducten, allen gebaseerd op het beroemde HCG dieet van de Britse dokter Simeons.

Voor wie is het HCG dieet geschikt?
Het HCG dieet is bedoeld voor iedereen die moeite heeft om op eigen kracht af te vallen. Het Dr. Simeons HCG dieet helpt niet alleen om in korte tijd sterk af te vallen, het zorgt er, door de uitgebalanceerde opzet, ook voor dat het gewicht eraf blijft.

Hoe werkt het HCG dieet?
Het HCG dieet is een uniek afslankprogramma van 23 of 30 dagen waarbij dagelijks het HCG voedingssupplement van uw keuze wordt ingenomen en het speciale HCG dieet wordt gevolgd. Het dieet is streng en zou zonder de speciale voedingssupplementen niet vol te houden zijn. De voedingssupplementen remmen echter het hongergevoel en zorgen ervoor dat u zich goed voelt en voldoende energie heeft.

De voedingssupplementen zorgen er bovendien voor dat het zogenaamde structurele vet; vet dat in de spieren zit en uw organen beschermt niet verdwijnt. Dit zorgt ervoor dat het mobiele vet (op de heupen, buik, billen, etc.) sneller verdwijnt. Dat maakt de afslankproducten van EcomMedics zo uniek en één van de meest succesvolle afslankkuren van dit moment.

Welke HCG kuur past bij mij?
EcomMedics biedt vier voedingssupplementen ter ondersteuning van het HCG dieet zoals opgesteld door Dr. Simeons:

HCG Oral
HCG Oral bestaat uit dagelijks in te nemen ampullen. HCG Oral is de bekende, luxe uitvoering met zeer uitgebreide glossy bijsluiter met tips en adviezen om uw afslankkuur tot een succes te maken. Heeft u behoefte aan uitgebreide uitleg en een afslankkuur die al jaren bewezen heeft te werken? Kies dan voor HCG Oral!

HCG Tablets
HCG Tablets is de meest natuurlijke variant van de door EcomMedics geboden afslankproducten. HCG Tablets zijn dagelijks in te nemen tabletten, grotendeels bestaande uit plantenextracten. In de gebruikte samenstelling vormen de HCG Tablets een perfect ondersteunend voedingssupplement voor het Dr. Simeons HCG dieet. Daarnaast bieden de HCG Tablets een aantal bijkomstige gunstige effecten zoals hun cholesterolverlagende werking, hun ondersteuning bij het verminderen van cellulitis en hun reinigende werking.

HCG Spray+
Van alle afslankkuren is HCG Spray+ de meest compacte, alles-in-1 oplossing. HCG Spray+ bestaat uit een handzame spray die u eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. De vloeistof is grotendeels gelijk aan die van HCG Oral, met als verschil dat u bij HCG Oral losse vitamine B12 tabletten ontvangt, die bij HCG Spray+ al in de oplossing zelf aanwezig zijn.
Gaat uw voorkeur uit naar de HCG Oral kuur maar heeft u graag een compactere en bovendien goedkopere afslankkuur? Kies dan voor HCG Spray+

Elegance Oral 30
NIEUW!! Elegance Oral 30 is de extra krachtige, verlengde HCG Oral afslankkuur met een duur van 30 dagen. Wilt u meer dan 10% van uw huidige gewicht kwijt maar niet direct 2 HCG kuren achter elkaar volgen? Dan raden wij deze verlengde kuur aan.
TIP: wilt u juist maar een paar kilo kwijt? Dan is een halve Elegance Oral 30 kuur ideaal. Deel de kuur met een vriend(in) of familielid en bespaar!

Voorkom het jojo-effect
Alle afslankproducten van EcomMedics worden geleverd met uitgebreide adviezen niet alleen voor tijdens de kuur, maar ook voor erna. Door de duidelijk opgezette stabilisatieperiode na de kuur voorkomt u het jojo-effect en behoudt u uw nieuwe gewicht.

Kies het voedingssupplement dat bij u past en slank nu eindelijk echt af!

www.ecommedics.com 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5 reviews.