Maak jij deze dagcrème-fouten?

Dagcrème aanbrengen, dat kan niet verkeerd gaan, toch? Gewoon een kleine hoeveelheid crème aanbrengen en smeren. Toch kun je hier enkele schoonheidsfoutjes maken waardoor je huid niet optimaal geydrateerd wordt. Doe jij één van deze dingen?

Dagcrème aanbrengen
De meeste mensen brengen de dagcrème in het midden van het gezicht aan en beginnen daarna naar buiten toe uit te smeren. Op die manier blijven de overschotten echter vaak aan de haarlijn zitten, waar ze je poriën kunnen verstoppen. Veel mensen denken dat dit door haarproducten komt, maar vaak is niet-ingesmeerde dagcrème de boosdoener. Gebruik dus niet te veel product, en smeer mooi egaal uit.

Hals en nek
Vergeet je nek niet. Veel vrouwen smeren gewoon wat ze over hebben over de voorkant van hun nek uit, maar eigenlijk neem je beter wat extra product om heel de hals, de zijkanten van je nek en zelfs je decolleté in te smeren. Ook daar bescherm je zo tegen uitdroging en eventuele rimpels.

Direct insmeren
Als je uit de douche stapt kun je het beste direct je crème aanbrengen. Zelfs een minuut wachten geeft heel wat dehydratatie, omdat de droge lucht het vocht uit je huid haalt. Vermijd dat droge, trekkende gevoel door je dagcrème als eerste aan te brengen.

Volg deze tips en haal het meeste uit jouw Elegance Purelift anti-aging crème!

Bron: HLN.BE

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 46 reviews.