Op welke leeftijd begin je met anti-rimpel crème?

Een egale en jong uitziende huid is het schoonheidsideaal van iedere vrouw. Rimpels willen we geen van allen. Maar wat is nu de beste leeftijd om te beginnen met anti-rimpelcrème?

‘Zo vroeg mogelijk’ wordt vaak gezegd, maar dat is niet waar. De huid van een 25-jarige heeft nog geen anti-rimpelcrème nodig en heeft juist meer baat bij een goede hydraterende crème en een gezonde levensstijl.

Er zijn vele factoren die de rimpel ontwikkeling ongunstig kunnen beïnvloeden. Een belangrijke factor zijn de genen. Sommige mensen hebben geluk als het aan komt op de genen. Ze zien er namelijk jong en rimpelloos uit, zelfs als al een zekere leeftijd hebben bereikt. Maar het zijn niet alleen de genen die zorgen dat u vroeg of laat rimpels krijgt.

Een gezonde levensstijl is ook erg belangrijk. Zo zien we vaak dat mensen die veel roken en alcohol gebruiken een veel slechtere huid hebben dan mensen die dit niet doen. Ook zien we dat mensen die regelmatig gezonde voeding eten duidelijk minder last hebben van ongewenste rimpels.

Er zijn eigenlijk zoveel factoren waar we rekening mee moeten houden dat het bijna onmogelijk is om alles goed te doen.

De juiste leeftijd voor anti-rimpelcrème
De juiste leeftijd om te beginnen met het smeren van een anti-rimpel crème is voor iedereen anders, dit heeft te maken met je huidtype. Een vette huid heeft meestal minder snel last van rimpels. Heb je een droge of gemengde huid, dan komt rimpelvorming vaak wat eerder voor. Wanneer je de leeftijd van 30-35 jaar hebt bereikt, merk je dat het vet in de huid afneemt en rimpelvorming toeneemt. Daarom adviseren wij vanaf deze leeftijd serieus na te denken over het gebruik van een goede anti-rimpelcrème.

Maar wat is nu eigenlijk de oorzaak van rimpels?
De huid breekt naarmate we ouder worden collageen af. Wat je moet doen om rimpels te voorkomen is het probleem oplossen. Je moet de productie van collageen op peil houden, om verdieping van rimpels te voorkomen.

Dit is waar Elegance Purelift, met onder andere Marine Collageen, een belangrijke rol speelt. Bij dagelijks gebruik verbetert het de huidstructuur, vermindert het bestaande rimpels en helpt het de vorming van nieuwe rimpels voorkomen.

En hoe ouder je wordt, hoe belangrijker ook het dagelijks gebruik van een goede anti-rimpelcrème wordt…

Lees hier meer over de werking van de belangrijkste ingrediënten in Elegance Purelift >>

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 46 reviews.