Welke Afslankkuur past bij jou?

EcomMedics biedt inmiddels vier verschillende afslankkuren: HCG Oral, HCG Tablets, HCG Spray+ en Elegance Oral 30

Alle EcomMedics afslankkuren zijn gebaseerd op het beroemde dieet van Dr. Simeons en helpen u daardoor om snel maar wel verantwoord af te kunnen slanken. Het uitgebalanceerde dieet wordt al meer dan 50 jaar wereldwijd gebruikt met geweldige afslankresultaten.

De EcomMedics afslankkuren zorgen ervoor dat het Dr. Simeons dieet goed vol te houden is en dat u optimaal af kunt slanken. Maar wat is nu precies het verschil tussen de kuren van EcomMedics?

HCG Oral Afslankkuur

De HCG Oral ampullen vormen de meest bekende, krachtige afslankkuur met dagelijks in te nemen ampullen. Het 23 daagse HCG Oral programma ontvangt u in een luxe verpakking inclusief glossy bijsluiter met uitgebreid dieetadvies.

HCG Tablets Afslankkuur

HCG Tablets is een 23 daagse afslankkuur met dagelijks in te nemen tabletten. De tabletten bevatten sterke plantenextracten en helpen u behalve snel en blijvend af te slanken ook om uw lichaam tijdens de kuur te reinigen.

HCG Spray+ Afslankkuur

HCG Spray+ is de compacte, alles-in-één variant. Deze 23 daagse afslankkuur maakt gebruik van een eenvoudig te hanteren mondspray. Ideaal om altijd bij u te hebben zodat u nooit vergeet de vloeistof in te nemen en zo het meeste uit uw dieet haalt.

Elegance Oral 30 Afslankkuur

Elegance Oral 30 is de extra krachtige, verlengde HCG Oral afslankkuur met een duur van 30 dagen. Wilt u meer dan 10% van uw huidige gewicht kwijt maar niet direct 2 HCG kuren achter elkaar volgen? Dan raden wij deze verlengde kuur aan. Of wilt u juist maar een paar kilo kwijt? Dan is een halve Elegance Oral 30 kuur ideaal.

Bij elke afslankbehandeling van EcomMedics ontvangt u een duidelijke bijsluiter met dieetadvies, recepten en tips.

Start nu met de HCG Afslankkuur, bereik eindelijk uw ideale gewicht en start uw nieuwe, gezondere leven!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5 reviews.