Ook HCG Oral steunt de strijd tegen Borstkanker

Oktober, maand van de borstkanker
Oktober, maand van de borstkanker

De maand oktober staat in het teken van borstkanker.

Ook wij bij HCG Oral vinden het belangrijk om hier aandacht aan te besteden.

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. In Nederland krijgt 1 op de 8 vrouwen borstkanker. Aandacht hiervoor en verder onderzoek hiernaar is dan ook zeker nodig!

Steun de strijd tegen borstkanker!
Via www.pinkribbon.nl kun je op diverse manieren de strijd tegen borstkanker steunen met als doel het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun naasten te verbeteren. Kijk daar ook eens in de Pink Ribbon webshop voor leuke artikelen waarmee je Pink Ribbon kunt steunen.

Veel informatie over borstkanker is ook terug te vinden op www.borstkanker.nl

Meer borstkanker in Nederland dan in Afrika
Nederlandse vrouwen hebben meer kans op borstkanker dan vrouwen in Oost-Afrikaanse landen. Borstkanker komt hier vier keer meer voor dan in Oost-Afrika, zo constateert het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.
Dat komt deels doordat Nederland beter is in het diagnosticeren en registreren van borstkanker, maar ook door voeding en leefstijl.
Vier van de tien gevallen van borstkanker kunnen volgens wetenschappers in landen met hoge inkomens voorkomen worden door een gezond gewicht, minder alcohol en meer beweging.
Ook is er volgens de wetenschappers overtuigend bewijs dat borstvoeding het risico op borstkanker vermindert.

Bron: nu.nl

Vecht mee in de strijd tegen borstkanker en voorkom de kans op borstkanker bij jezelf door gezond te eten, voldoende te bewegen en matig (of geen) gebruik te maken van alcohol.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.ecommedics.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5 reviews.